In een paar woorden

Creatief, dromer, ambitieus

Al 9 jaar heb ik een passie voor fotografie. Het begon bij het fotograferen van een grassprietje, ging verder in een loveshoot voor vrienden en inmiddels is het mijn fulltime job. Naast fotograaf ben ik grafisch vormgever, ik hou er van om mooie en unieke ontwerpen te maken. Het is heerlijk om dit met elkaar te combineren en zo elke dag te doen wat ik het allerleukst vind!

In mijn foto's houd ik het meest van de liefde die zichtbaar wordt, een fijne sfeer, warme kleuren en mooi licht. En het belangrijkst vind ik dat de mensen er puur opstaan. Ik vind het altijd weer een eer om bij een speciaal moment te mogen zijn en ik zal dan ook mijn uiterste best doen om dit zo mooi mogelijk vast te leggen.

My daily life

Even iets over mij: Ik ben 27 jaar oud en ik woon in het mooie Utrecht. Ik heb een heerlijk appartement in een gerenoveerde fabriek en fiets zo naar het gezellige centrum. Heel fijn! Maar naast de liefde voor de stad ga ik ook heel graag terug naar Drenthe om mijn lieve familie te zien ♡

Ik hou ontzettend van lachen, feestjes, lekker eten, interieur, muziek, zon, kleding, natuur, liefde, nieuwe dingen, dieren, gezelligheid, vrijheid en last but not least: pizza.

Let's meet!


Enthousiast?

Let's date!

Neem contact op