In een paar woorden

Creatief, dromer, ambitieus

Al van jongs af aan heb ik een passie voor ontwerp. Ik hield vroeger al van tekenen en schilderen en dat heeft zich uiteindelijk geuit in een opleiding Grafische Vormgeving. Ik deed al veel opdrachten naast mijn andere werk en school, en inmiddels is het naast fotograferen mijn fulltime job. Het is heerlijk om deze twee hobby's met elkaar te combineren en zo elke dag te doen wat ik het allerleukst vind!

Qua ontwerpen houd ik van less is more, pastelkleuren, goede fonts, mooie witruimte, en een mooi papiersoort. Maar ik vind het vooral belangrijk dat het ontwerp past bij mijn klant.

My daily life

Even iets over mij: Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn lieve vriend en onze poes in Utrecht. We hebben een heerlijk appartement in een gerenoveerde fabriek en fietsen zo naar het gezellige centrum. Heel fijn! Maar naast de liefde voor de stad ga ik ook heeel graag terug naar Drenthe om mijn lieve familie te zien ♡

Ik hou ontzettend van lachen, feestjes, lekker eten, interieur, muziek, zon, kleding, natuur, liefde, nieuwe dingen, dieren, gezelligheid, vrijheid en last but not least: pizza.

Let's meet!


Enthousiast?

Let's date!

Neem contact op