“Let's create something beautiful”

Uniek ontwerp op maat

Ontwerpen heb je in alle soorten en maten en aanbod is er meer dan genoeg. Toch is de kans groot dat er tussen al die honderden ontwerpen nog steeds niks zit wat écht bij jou past. Soms heb je gewoon precies voor ogen hoe je het wil en kun je dat niet vinden. Of je wilt gewoon graag iets unieks, wat alleen voor jou gemaakt is...

Dit is precies waar ik je mee wil helpen. Ik luister naar jouw wensen of wat je wilt uitstralen en maak een op maat gemaakt ontwerp die 100% bij jou past.


Bekijk mijn werk

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn eindeloze mogelijkheden, omdat ik alles op maat maak. Heb je ideeën en wil je weten of dit kan? Just ask! Heb je juist nog geen idee, dan gaan we eerst inspiratie opdoen en er daarna samen iets moois van maken.

Je kunt bij mij terecht voor: save the date kaarten, trouwkaarten, menukaarten, naamkaartjes, geboortekaartjes, verhuiskaarten, uitnodigingen, en ook voor een huisstijl of een website.

Stuur mij een e-mail

Hi there,

Ik ben Marloes! Ik heb een passie voor alles wat mooi is. En ‘mooi’ uit zich in zoveel dingen. In de natuur, een mooi hoekje in huis, een inspirerende tekst, fotografie, kleding, én natuurlijk in een goed ontwerp. Ik kan er nooit genoeg van krijgen en doe dan ook altijd mijn best om alles zo mooi mogelijk te maken.

In ontwerpen houd ik van less is more, pastel kleuren, goede fonts, mooie witruimte, en een mooi papiersoort. Maar ik vind het vooral belangrijk dat het ontwerp past bij mijn klant.

Meer over mij