“I want to give you memories of your loved ones that will last a lifetime”

Love story photography

Let's create everlasting magic

Soms gaat de tijd zo snel dat we bijna vergeten hoe mooi het was. Een bruiloft waar je al zolang naar toe hebt geleefd, een bijzondere zwangerschap, een pasgeboren kindje, je grote liefde waar je al een jaar samen mee bent, je hele gezin bij elkaar. De mooiste momenten gaan het snelst voorbij. Terwijl je juist díé momenten wilt blijven herleven.

Mijn passie is dan ook om deze momenten zo mooi mogelijk vast te leggen om ze nooit meer te vergeten!


Bekijk mijn werk

Hi there,

Ik ben Marloes! Ik heb een passie voor alles wat mooi is. En ‘mooi’ uit zich in zoveel dingen. In de natuur, een mooi hoekje in huis, een inspirerende tekst, een goed ontwerp, mooie kleding, én natuurlijk in foto’s. Ik kan er nooit genoeg van krijgen en doe dan ook altijd mijn best om alles zo mooi mogelijk te maken.

In foto's houd ik van natuurlijk licht, natuur, mooie kleuren, een beetje vintage en natuurlijk het belangrijkste: de liefde. Ik wil mensen zo spontaan, mooi en puur mogelijk vastleggen.

Meer over mij

Onze dankbaarheid is te groot voor woorden.

"Toen wij Marloes' werk zagen wisten we het meteen: zij moest onze fotograaf worden! Haar stijl, de details, de kleuren. We hebben geen moment getwijfeld en wat zijn we daar blij mee! Wat een enorm talent is Marloes! Elk moment is vast gelegd. We beleven onze dag weer helemaal opnieuw als we de foto's terugkijken, plus 100 details die wij zelf niet eens bewust hebben meegemaakt. Op onze trouwdag heeft het de hele ochtend geregend en dat was best even slikken. Marloes bleef ondanks alles heel positief en vond het geweldig. Samen hebben we de regen getrotseerd en geweldige beelden gemaakt! Marloes is een hele positieve en lieve vrouw die perfect weet hoe het moet. Op de dag zelf op de achtergrond aanwezig maar alles tot in de kleinste details vast gelegd! Onze dankbaarheid is te groot voor woorden. Wij raden iedereen Marloes als fotograaf aan want echt, ze is geweldig!"

Thomas & Hanneke

Meer lieve woorden

Beautiful stories

of what love looks like

Meer verhalen

Kennismaken?

I would love to capture your story

Check beschikbaarheid