“I want to give you memories of your loved ones that will last a lifetime”

Hi beautiful you,

I would love to know your story

Soms gaat de tijd zo snel dat we bijna vergeten hoe mooi het was. Een bruiloft waar je al zolang naar toe hebt geleefd, een bijzondere zwangerschap, een pasgeboren kindje, je grote liefde waar je al een jaar samen mee bent, je hele gezin bij elkaar. De mooiste momenten gaan het snelst voorbij. Terwijl je juist díé momenten wilt blijven herleven.

Mijn passie is dan ook om deze momenten zo mooi mogelijk vast te leggen, zodat we ze nooit meer vergeten. En dat doe ik het liefst door veel meer te zijn dan alleen jullie fotograaf. Ik wil graag vrienden met jullie worden, jullie een vertrouwd gevoel geven, jullie laten lachen en jullie lekker jezelf laten zijn. Hoe dichterbij ik kan komen, hoe puurder de emoties en hoe mooier jullie verhaal op beeld. Ik kan niet wachten jullie te ontmoeten!


Meer over bruiloftfotografie

Hi there,

Ik ben Marloes! Ik heb een passie voor alles wat mooi is. En ‘mooi’ uit zich in zoveel dingen. In de natuur, een mooi hoekje in huis, een inspirerende tekst, een goed ontwerp, mooie kleding, én natuurlijk in foto’s. Ik kan er nooit genoeg van krijgen en doe dan ook altijd mijn best om alles zo mooi mogelijk te maken.

In foto's houd ik van natuurlijk licht, natuur, mooie kleuren, een beetje vintage en natuurlijk het belangrijkste: de liefde. Ik wil mensen zo spontaan, mooi en puur mogelijk vastleggen.

Meer over mij

Onze dankbaarheid is te groot voor woorden.

"Toen wij Marloes' werk zagen wisten we het meteen: zij moest onze fotograaf worden! Haar stijl, de details, de kleuren. We hebben geen moment getwijfeld en wat zijn we daar blij mee! Wat een enorm talent is Marloes! Elk moment is vast gelegd. We beleven onze dag weer helemaal opnieuw als we de foto's terugkijken, plus 100 details die wij zelf niet eens bewust hebben meegemaakt. Op onze trouwdag heeft het de hele ochtend geregend en dat was best even slikken. Marloes bleef ondanks alles heel positief en vond het geweldig. Samen hebben we de regen getrotseerd en geweldige beelden gemaakt! Marloes is een hele positieve en lieve vrouw die perfect weet hoe het moet. Op de dag zelf op de achtergrond aanwezig maar alles tot in de kleinste details vast gelegd! Onze dankbaarheid is te groot voor woorden. Wij raden iedereen Marloes als fotograaf aan want echt, ze is geweldig!"

Thomas & Hanneke

Meer lieve woorden

Love Stories

Meer liefdesverhalen

Kennismaken?

I would love to capture your story

Check beschikbaarheid
STAY IN TOUCH
Marloes van der Linde Photography