Veelgestelde vragen

WELKE KLEDING MOET IK AAN?


Deze vraag krijg ik heel vaak en dat is ook heel logisch. Hoe foto's er uiteindelijk uitzien wordt voor een groot deel bepaald door de omgeving en daarom ook door de kleding. Goed dus om over na te denken. Zelf vind ik het mooi als de kleding niet teveel aandacht vraagt. Ik vind daarom kleding met rustige kleuren (pastel, bruintinten, of zwart wit) en zonder (veel) tekst het mooist.

WAAR MAKEN WE DE FOTO'S?


Voor de meeste fotoshoots gaan we samen op zoek naar een mooie locatie. Meestal ga ik voor een mooi stukje natuur wat goed aansluit bij mijn fotostijl en waar de kleuren mooi zijn. We kunnen altijd wel een plek vinden die voor ons beide in de buurt is. Een newbornshoot vindt meestal thuis plaats, waarbij ik soms een stukje van de kamer 'verbouw' voor het mooiste licht ;-)

WAT ALS HET REGENT?


Als het regent op de dag dat we een buitenfotoshoot hebben gepland zijn er twee opties: als het mogelijk is voor ons beiden verplaatsen we de fotoshoot wat later op de dag. Mocht dat niet kunnen of regent het de hele dag, dan zit er niks anders op de fotoshoot te verplaatsen. We plannen dan direct een nieuwe datum.

HOE ONTVANGEN WE DE FOTO'S?


Direct na de fotoshoot ontvang je al snel een sneakpeek via mail/whatsapp. Als alle foto's klaar zijn, ontvang je een link naar een online galerij met de foto's. Met deze link kun je je, je favoriete foto's uitkiezen. Als je klaar bent, maak ik de galerij om te downloaden.

KUN JE NAAR ONS TOEKOMEN?


Heb je zelf een mooie locatie in gedachten en wil je de foto's daar laten maken? Dit kan altijd. Houdt wel rekening met de reiskosten van €0,35 cent per kilometer van/naar Utrecht.

OP WELKE DAGEN KAN IK EEN SHOOT BOEKEN?


Een fotoshoot kan bij mij elke dag van de week geboekt worden. Mijn voorkeur gaat uit naar doordeweeks, omdat ik dan het meest flexibel ben. Mocht in het weekend de enige optie voor jullie zijn, gaan we op zoek naar een zondag of zaterdag. Er geldt dan wel een toeslag van €35,-. In de zomer plan ik de shoots het liefst 's ochtends vroeg begin avond, en in de winter halverwege de ochtend of in de namiddag. Zo hebben we het mooiste licht.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Ask me!

Mailtje sturen
STAY IN TOUCH
Marloes van der Linde Photography