Patrick + Marieke

De foto's zijn fantastisch! Boven verwachting!

Na online onderzoek naar een fotograaf voor ons huwelijk hebben wij voor Marloes gekozen. Toevallig woont Marloes bij ons in de buurt en bij de kennismaking klikte het gelijk. Marloes heeft naast onze trouwfotografie ook de uitnodigingen en ander drukwerkwerk verzorgd. Tijdens ontwerpproces kregen wij steeds verschillende opties zodat wij nauw betrokken waren bij het ontwerp. Marloes begreep snel en goed wat wij graag wilde en heeft onze wensen verwerkt in een prachtig design! Als fotografe stelt Marloes jou op jouw gemak en maakt spontane foto's. Ook van onze gasten hebben wij veel positieve reacties op Marloes gehad! Zo wist Marloes zich op een goede manier tussen de gasten te bewegen om ons huwelijk vast te leggen.

Wij zijn héél blij met de fotorapportage!Michel + Noraly

Marloes is echt een topper, de foto's zijn prachtig! Zo ontzettend blij mee! Het was precies de stijl die wij voor ogen hadden dus wij waren heel tevreden over het resultaat. Heel hartelijk dank :)Robert + Laura

Nog geen maand voor de bruiloft zei onze fotograaf af en daar was Marloes. Ze kwam bij ons thuis langs, alles werd geregeld op de manier hoe wij het voor ogen hadden. Ondanks dat het haar verjaardag was kwam Marloes eerder en bleef ze langer dan afgesproken. Dank je wel voor de prachtige dag, foto’s en mini-album. Voor ons had het niet beter kunnen gaan!

Mathijs en Lisanne

Marloes heeft prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. De emoties van de dag zijn heel goed terug te zien op de foto's die ze heeft gemaakt, waardoor je het gevoel van de hele dag terug ziet op de foto's. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en die ontspanning zie je terug op de foto's. Ze heeft gezorgd voor een waardevolle herinnering van onze bijzondere dag.

Marloes is een topper!Simon + Susanne

Voor onze bruiloft hadden we al snel een bepaalde stijl in gedachten. We wilden het fijne sfeertje van een festival naar onze eigen tuin halen. De volgende stap is dan om na te denken over wát je precies wil en waar je dit gaat regelen. Eén ding was zeker: de fotografe werd Marloes.

Marloes en ik kennen elkaar al wat langer, maar doorslaggevend was voor ons haar stijl van fotograferen. Tijdens het voorgesprek gaf Marloes ons de benodigde informatie over bruiloftfotografie en gaf het woord daarna aan ons. Dat ze luisterde naar onze wensen en daar op inspeelde, vonden wij beide erg fijn. Wij wilden graag dat de foto’s bij de sfeer van onze bruiloft pasten en kozen voor een vintage-achtige, natuurlijke stijl.

Marloes, Simon en ik zijn tijdens de fotoshoot over bospaden en langs weilanden gaan lopen en de poses verschenen spontaan. Marloes liet ons gaan, maar maakte ons op de juiste momenten aan het lachen. Soms werd er geposeerd omdat er bijvoorbeeld net een goede windvlaag aankwam die mijn sluier de lucht in blies. Marloes heeft ons veel tips gegeven en nam alle tijd om ons mooi op de foto te zetten. Van tevoren leek een fotoshoot van twee uur lang genoeg, maar de tijd vloog echt voorbij. Tijdens de ceremonie, en ook na die tijd, heeft Marloes veel foto’s gemaakt van zowel ons, de aanwezige vrienden en familie, als de aankleding van onze feestlocatie.

Onze ervaring is dat Marloes fijn gezelschap is op een bruiloft. Ze is betrokken bij ‘jouw dag’ en doet daarnaast heel professioneel haar werk. Over het eindresultaat zijn we dan ook meer dan tevreden. We kregen ruim driehonderd foto’s. De ene foto was nog mooier dan de ander en een keuze maken viel niet mee. Uiteindelijk hebben we een Instawall gemaakt van 25 foto’s, waar we nog elke dag naar kunnen kijken! Nogmaals heeeeeel erg bedankt lieve Marloes! Liefs, Susanne en Simon
Willem + Corina

Lieve Marloes, wat was het een super leuke samenwerking met jou! Op 6 oktober was het dan eindelijk onze grote dag. Een dag waar we ontzettend lang naar hebben uitgekeken. Maar deze dag vraagt natuurlijk ook veel voorbereiding. Wie onze fotograaf moest worden voor deze dag? Daar waren we ontzettend snel over uit! Doordat wij al vaker voor jouw camera hadden gestaan & dus al vaker met jou hadden samengewerkt wisten we vrij snel dat jij onze fotograaf moest worden! Het contact met Marloes is altijd erg relaxt en makkelijk. Marloes is een prettig persoon om mee te werken, zorgt dat je je enorm op je gemak voelt bij haar en draagt een ongedwongen sfeer met haar mee. Zij wist ons precies zo vast te leggen zoals wij zijn. Haar oog voor detail en kleur zijn super mooi wat perfect bij ons past! Lieve Marloes, bedankt dat jij onze fotograaf was op onze bruiloft! Liefs, Willem & CorinaTeun + Judith

Marloes, bedankt dat je de hoogtepunten van ons leven prachtig hebt vast gelegd. Je hebt onze stuurloze familie op de foto gezet, ons huwelijk vast gelegd en het geboortekaartje van onze dochter ontworpen. Je bent gezellig, gedreven, enthousiast en weet goed met ons mee te denken. Je foto's zijn een weergave van de realiteit en toch weet je de realiteit een beetje magie mee te geven. Nu ik bijna ben uitgerekend van ons tweede kindje was het voor ons vanzelfsprekend dat je dit opnieuw vast zou leggen en je opnieuw een prachtig geboortekaartje zou ontwerpen. We kunnen niet wachten! Liefs uit Drenthe
Martijn + Mirjam

Dankzij Marloes hebben wij prachtige foto's van onze bruiloft. Marloes zorgt voor een gezellige en spontane sfeer en dit is terug te zien op alle foto's! Elk detail van onze dag is door haar vast gelegd. De foto's zijn heel dierbaar voor ons, en wij zijn heel blij dat we voor Marloes hebben gekozen!Enthousiast?

Let's date!

Neem contact op